2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft

Cser-Palkovics András nem írja elő a munkavállalóknak a védőoltást

Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfón jelentette be, hogy a munkáltató előírhatja a munkavállalók számára a koronavírus elleni védőoltást. A polgármesteri hivatalok dolgozói esetében a döntés a polgármesteré.

Cser-Palkovics András székesfehérvári polgármester Facebook-posztjában hangsúlyozza, hogy az oltás működik, ő maga a következő hetekben már a harmadik vakcinát fogja megkapni.

Minden szempontot figyelembe véve most azonban úgy döntöttem, hogy egyelőre nem írom elő a polgármesteri hivatal dolgozói számára a koronavírus elleni védőoltás beadatását. A közszolgáltatások biztonságos működtetését is figyelembe véve a város cégeinek vezetőivel is abban állapodtunk meg a mai egyeztetésünkön, hogy a járványhelyzet jelenlegi szakaszában egyik önkormányzati cég sem teszi kötelezővé, de továbbra is ajánlja a védőoltás beadatását munkavállalóink részére.

A kormánypárti városvezető két érvvel indokolta döntését:

Hirdetés

  • Az országos átlagnál magasabb, 87 százalékos a beoltottak aránya a polgármesteri hivatal dolgozóinak körében.
  • A meggyőzést és az értelmes párbeszédet többre tartja, mint a kényszerítő intézkedést.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/10/29/cser-palkovics-andras-nem-irja-elo-a-munkavallaloknak-a-vedooltast-szekesfehervar-onkormanyzat-koronavirus/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Tragédia történt az 56-os főúton

Egy balesetről érkezett bejelentés szerda délután 14 óra 18 perckor – tette közzé a Police.hu. A …