2022. július 6., szerdaMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft

Brutálisan kegyetlenül gyilkoltak meg egy aszódi nyugdíjast

Közel két éve, 2020. augusztus 24-én találtak rá egy 73 éves férfi holttestére aszódi otthonában. Azonnal látszott, hogy gyilkosság áldozata. Amíg a bűnügyi technikusok nyomokat rögzítettek, a holttestet igazságügyi orvosszakértőhöz vitték, aki megállapította, hogy legalább kettő, de lehet, hogy négy napja feküdt már otthona padlóján, amikor rátörték az ajtót. 

A K. János és K. Róbert ellen nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés, H. Judit ellen csoportosan, a bűncselekmény felismerésére vagy elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett rablás megalapozott gyanúja miatt folytatott indult eljárás. A nyomozást most fejezték be a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályán. Az ügy iratait átadták az illetékes ügyészeknek. 

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220609-a-penzeert-gyilkoltak-meg-egy-idos-nyugdijast-aszodon.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Súlyosabb büntetést kaphat az a gödöllői pár, aki összeverte és kirabolta alkalmi partnerét

A pár 2019 őszének elején Gödöllőn szexuális kapcsolat céljából ismerkedett meg egy nővel egy helyi …