2019. december 8., vasárnapMa Mária napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
2019.12.08. Mária Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Beütötte a fejét a kórházban az orvos, kollégái megvizsgálták, elengedték, pár nap múlva meghalt

Hirdetés

Beütötte a fejét a kórházban az orvos, kollégái megvizsgálták, elengedték, pár nap múlva meghalt

A 81 éves Cs. Román egykor a mátészalkai kórház neurológiájának osztályvezető főorvosa volt, ezért is vitte egykori munkahelyére kivizsgálásra súlyos beteg feleségét. De végül nemcsak felesége, ő maga is a sürgősségire került egy esés után, mondta az Index megkeresésére fia, Cs. Norbert.

„Nagyon zavart volt édesapám az esés után, nehezen vette a levegőt, nehezen kommunikált, de amikor a sürgősségin az orvos megkérdezte, akkor apám azt mondta neki, hogy nincs semmi baja. Össze-vissza küldözgették az osztályok között, volt a sürgősségin, a neurológián és a belgyógyászaton is, de nem volt állandó monitoros megfigyelés alatt”

– magyarázta.

Az apja végig nagyon zavartan viselkedett, ezért a kórházban azt mondták a családnak, hogy át kell vinni őt a nagykállói pszichiátriára, ahol kezelni tudják esetleges altatófüggését.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2019/09/17/mateszalka_neurologus_elesett_meghalt_orvos/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fidesz: Lackner Csaba távozzon a közéletből!

A Fidesz közleményt adott ki arról, hogy a baloldal hiába próbálja menteni a botránya miatt …