2022. augusztus 8., hétfőMa László napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 386,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
2022.08.08. László Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 386,00 Ft | CHF: 404,00 Ft

Bayer Zsolt teljesen nevetségessé tette az egyik legvisszataszítóbb celebet, Lakatos Márkot

A gyakran talpig Gucciban feszítő, nagyjából 3-4 millióba kerülő ruhadarabokat magára aggató, saját magát a Napkirályhoz, XIV. Lajoshoz hasonlítgató, annak paradicsommadár stílusát istenítő baloldali provokátor, Lakatos Márk legújabb TikTok-videójában attól retteg, hogy ő bizony meg fog fagyni a télen, mert majd nem tudja kifizetni a rezsiszámlát. 

Minderre Bayer Zsolt azt válaszolta, mindig nagy öröm és nagy szellemi kaland Lakatos Márk stylistot hallgatni. Ő ugyanis egyesít magában mindent, ami korunk hőseire jellemző.

„Amúgy lehet, lemaradtál a lényegről: az általad úgy imádott EU határozatba foglalta, miszerint ezentúl a férfiak is szülhetnek. Jaj, kicsi Márk, eljött a te időd! Nincs kedved szülni? Csak szólj, viszek neked egy kis fűtőtestet, meg ne fagyj nekem vajúdás közben! Sőt, még a szemüvegedet is leveszem majd a döntő pillanatban. Hogy belenézhessek abba a szép és okos szemedbe…” – írta Bayer Zsolt.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220804-bayer-zsolt-lakatos-nevetsegesse-tetel.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Cseh Katalin: Magyarország a jövőjét veszítené a tagság feladásával

Cseh Katalin a közösségi oldalán reagált Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő Magyarország uniós tagságát megerősíteni kívánó …