2019. december 8., vasárnapMa Mária napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
2019.12.08. Mária Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Azért azért támadják Magyarországot, mert kiállt a migrációs

Hirdetés

Azért azért támadják Magyarországot, mert kiállt a migrációs

A bevándorláspártiak bosszúhadjáratot vezetnek Magyarország ellen, mert kiállt a migrációs politika ellen – jelentette ki Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár az M1 aktuális csatornán.

Ahogy arról az Origo beszámolt, Varga Judit igazságügyi minisztert Brüsszelben hallgatta meg az általános ügyek tanácsa a Magyarországgal szemben, a válogatott hazugságokra épülő Soros-Sargentini jelentés alapján indított 7. cikk szerinti eljárásról.

Kovács Zoltán szerint a nap tanulsága, hogy politikai eszközként használják az európai intézményeket.

Olyan bosszúhadjáratot vezetnek egy ország ellen, amelyre egyrészt nincs politikai felhatalmazás, másrészt – mint kiderült – valójában egyáltalán nem tükrözi a tagállamok többségének akaratát, szempontjait.

Hirdetés

Kovács Zoltán azt mondtam, hogy egy politikai eljárásból próbálnak jogi eljárást “eszkábálni”.

Az alapvető probléma, hogy bár a jogállamiság mindenkinek fontos alapelv, a jogállamiság tartalma, az eljárások, az intézmények közötti viszony nem vethető össze egymással. Például a magyar és a lengyel eljárásbeli, felfogásbeli különbségek nem teszik lehetővé az objektív összehasonlítást. Az államtitkár arról is beszélt, hogy az, hogy újabb feltételekhez kötnék az uniós pénzek elosztását, teljesen kizárja a jogállamiságot. Ez csak a tagállamok döntése, az uniós alapszerződés után következhetne – jegyezte meg.

Kovács Zoltán szerint a “legnagyobb lóláb” a Magyarországgal szembeni eljárásban az anyagi felelősségvállalás, amelyet számon kérnek Magyarországon, valójában arról szól, hogy az elmúlt években beengedett migránsok integrációjának költségeit másokkal akarják megfizettetni. Ez a migrációpárti erők bosszúja azokkal szemben, akik elutasítják ezt a felfogást – tette hozzá.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20190916-azert-tamadnak-minket-mert-bevandorlasellenesek-vagyunk.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fidesz: Lackner Csaba távozzon a közéletből!

A Fidesz közleményt adott ki arról, hogy a baloldal hiába próbálja menteni a botránya miatt …