2022. július 5., keddMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.05. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft

Az ÁSZ kimondta, az Emmi nem végezte jól a munkáját

Az Állami Számvevőszék megvizsgálta annak a 125 milliárd forint sportcélú támogatásnak a rendeltetésszerű felhasználását és átláthatóságát, amely még 2020-ban lett folyósítva. 

vizsgálat fókuszában az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) tevékenysége állt, mert a sportegyesületeknek, sportszövetségeknek folyósított állami összeget ők ellenőrizték.  

És az ÁSZ jelentése szerint az Emmi nem végezte jól a feladatát.

Hirdetés

A számvevőszéki jelentés kimondja: az Emmi nem szabályszerűen járt el az állami támogatásokat érintő ellenőrzési tevékenysége alatt, valamint nem járult hozzá a központi költségvetésből származó sportcélú támogatások céljainak eléréséhez.

Mindezt azért nem sikerült teljesíteni, mert hiába az előírások, nem ellenőrizte minden esetben a támogatás jogszerű és cél szerinti felhasználását igazoló bizonylatok létezését, így azt sem ellenőrizhette hiánytalanul, hogy a bizonylatok egyeznek-e a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/06/21/allami-szamvevoszek-emberi-eroforrasok-miniszteriuma-koltsegvetes-tamogatas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Szentkirályi Alexandra: A béke az egyetlen megoldás – videó

Adrianna és Timur az orosz-ukrán háború elől menekülve anyukáikkal érkeztek Magyarországra. Nehéz – egy olyan …