2022. augusztus 10., szerdaMa Emőd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.10. Emőd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft

Az Alapjogokért Központ elemzése Orbán Viktor miniszterelnök nyitóbeszédéről – videó

  • Felszólalásának elején a magyar kormányfő leszögezte, hogy Texasban és Magyarországban az 5000 mérföldes távolság ellenére számos közös van: a függetlenség, a szabadság és a szuverenitás jelentik mindkét állam számára a legfontosabb értékeket. Kifejtette: ahogyan Texas az USA, úgy Magyarország Európa magányos csillaga ilyen értelemben.

 

  • Orbán Viktor beszédében leszögezte, hogy régi vágású szabadságharcos, ráadásul Európa legrégebb óta hivatalban lévő vezető politikusa is. Leszögezte, hogy ő az egyetlen migrációellenes politikus mind a mai napig az Európai Unióban, Magyarország pedig a progresszív liberálisok támadása alatt áll nap mint nap. A miniszterelnök a tusványosi előadását szándékosan félremagyarázóknak is határozottan válaszolt. Meglátása szerint Magyarországon az utóbbi 12 évben bevezették a zéró toleranciát a rasszizmussal és antiszemitizmussal szemben is, az ezt tagadó állítások pedig fake news kitalációk.

 

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220805-az-alapjogokert-kozpont-elemzese-orban-viktor-miniszterelnok-nyitobeszedere-a-cpac-2022n.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Emberölés miatt nyomoznak az anya ellen, akinek kétéves kislánya belefulladt a Balatonban

Egy két és fél éves cseh kislány egy matracról lecsúszott a vízbe és elmerült szombat …