2022. augusztus 10., szerdaMa Emőd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.10. Emőd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft

Annyiszor törik le a sorompót Gyöngyösfalunál, hogy kamera rögzíti a renitenseket

Sokadszorra kellett sorompórudat szerelni a 87-es főúton, Gyöngyösfalunál, ahol most egy ismeretlen jármű törte le a félsorompót. Mivel a fénysorompó hátuljában törésre aktiválódó kamerarendszer van, ezért a sofőrt jó eséllyel azonosítani tudják.

A csapórúd 12 másodperccel a fénysorompó pirosra váltása után indul meg lefelé, így aki letöri, az biztosan figyelmetlenül vezeti a járművét. Ha valaki előtt közvetlenül az átjárónál pirosra vált a fénysorompó, akkor nem kell beletaposnia a fékbe, áthajthat a síneken, de a mögötte haladónak már meg kell állnia. Bár a gyengített csavarral rögzített könnyű sorompórúd nem okoz sérülést még egy motorosnak sem, ám ha valaki a már leeresztett csapórudat töri le, az nem lehet biztos abban, hogy nem érkezik a vonat másodperceken belül.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/10/31/87es-gyongyosfalu-fenysorompo-autos-letorte/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Emberölés miatt nyomoznak az anya ellen, akinek kétéves kislánya belefulladt a Balatonban

Egy két és fél éves cseh kislány egy matracról lecsúszott a vízbe és elmerült szombat …