2022. július 6., szerdaMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft

A volt SZDSZ-es miniszter szerint az extraprofitadó demagógia

Csillag István, a Medgyessy-kormány gazdasági és közlekedési minisztere szerint Orbán Viktor nem közvetlenül a fogyasztóktól veszi vissza azt a pénzt, amit a saját újraválasztása érdekében a zsebükbe tett, hanem úgy tesz, mintha csak a vállalatokat sanyargatná, és nem a fogyasztókat sújtaná. A liberális, centrista, rendszerváltó Szabad Demokraták Szövetségének korábban programot író közgazdász szerint, ha az emberek elveszítik a munkájukat, mert a cégek nem fejlesztenek és nem lesznek új munkahelyek, ha hiány lép fel, ugyanez lesz az eredmény.

Csillag István a Klubrádióban péntek reggel úgy vélekedett, hogy az olyan kis országok, mint Magyarország, a szomszédjaira van utalva, nem tudja magát függetleníteni a világ egészétől, ahogy annak idején „a komcsik”, a gázáremelést nem lehet megállítani a határon. A közgazdász szerint irtóztató ára lenne, ha sikerülne.

A volt liberális politikus szerint, amikor a gázárak, az olajárak a duplájára nőnek, a kormány csak annyit tud korrigálni, hogy az ebből eredő veszteséget milyen arányban teríti szét a lakosság egészében. Szerinte ma „Orbán és oligarchái jobban élnek, a lakosság egésze meg nem él jobban.” Csillag István szerint ezt […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/06/10/csillag-istvan-szdesz-orban-extraprofitado-demagogia/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Súlyosabb büntetést kaphat az a gödöllői pár, aki összeverte és kirabolta alkalmi partnerét

A pár 2019 őszének elején Gödöllőn szexuális kapcsolat céljából ismerkedett meg egy nővel egy helyi …