2022. július 5., keddMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.05. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft

A TV2 Tények kamerája előtt bukkant fel a fiú holtteste a Balatonból

Három borsodi kamasz nyaralni érkezett Balatonaligára. Szombaton egy szörfdeszkán “beeveztek” a tóba, ezután történt a halálos tragédia. Elmerültek a vízben.Csak az egyiküket sikerült egy közelben lévő horgásznak kimentenie.

Úszott kifele, kiabált. Az egyik kollégám, ketten voltunk, két csónakkal is, ő szedte fel. Visszahozta, ide a helyszínre. Kerestük őket, de már nem lettek meg”

A TV2 riportjából az is kiderül, hogy mindkét család szerény körülmények között él, vagyis egyelőre nem tudják, miből fizetik ki a kamaszok holttestének hazaszállítását és eltemetését. Abban bíznak, hogy tud nekik segíteni valaki.

Azt viszont még nem tudni, miért fulladtak bele a vízbe, hiszen szombat délután és este nem volt viharjelzés érvényben. Már kizárták a rendőrök, hogy gyilkosság történt volna, így közigazgatási hatásági eljárás keretében vizsgálják a “rejtélyes” haláleset körülményeit.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220608-nem-tudni-miert-fulladtak-bele-a-kamaszok-a-balatonba.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Szentkirályi Alexandra: A béke az egyetlen megoldás – videó

Adrianna és Timur az orosz-ukrán háború elől menekülve anyukáikkal érkeztek Magyarországra. Nehéz – egy olyan …