2020. május 30., szombatMa Zsanett, Janka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2020.05.30. Zsanett, Janka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A többségbe került ellenzék leváltotta a helyi tévé vezetőjét Szombathelyen

A többségbe került ellenzék leváltotta a helyi tévé vezetőjét Szombathelyen

Nem tétlenkedik Szombathelyen a többségbe került ellenzék, csütörtök délután leváltották Lovass Tibort, a helyi televíziót is irányító Médiaközpont éléről – derült ki a Nyugat.hu tudósításából. Losassal az volt a probléma az ellenzéki politikusok szerint, hogy irányítása alatt elfogultan működött a tévé, és a műsorokba nem hívtak be ellenzéki politikusokat.

Lovass helyett két évre megválasztották Halmágyi Miklóst a Médiaközpont élére. Halmányi feladata az ellenzéki többség szerint, hogy újraindítsa az ingyenes helyi lapot, és de nem párt- hanem objektív újságot akarnak. 

A szombathelyi fideszesek megvédték a leváltott vezetőt, és azt emlegették, hogy a bevándorláspárti ellenzék politikai alapon tisztogat – írta a Merce.hu. Egy helyi fideszes a vitában megjegyezte, hogy “van egy diszkrét bája, mikor a posztkommunisták oktatják ki a nemzeti oldalt sajtószabadságról és médiafüggetlenségről”. A Fidesz-KDNP frakció közleménye szerint Halmányinak “nincs televíziós tapasztalata és kinevezése kizárólag a bevándorláspárti szivárványkoalíció érdekét képviseli”.

Forrás:
https://index.hu/belfold/2019/02/28/ellenzeki_tobbseg_szombathely_teve/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Élőben az operatív törzs tájékoztatója

Élőben az operatív törzs tájékoztatója

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Az …