2020. június 5., péntekMa Fatime napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 317,00 Ft
2020.06.05. Fatime Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 317,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A Szigeten lekapcsolt holland dílerek decemberig előzetesben maradnak

A Szigeten lekapcsolt holland dílerek decemberig előzetesben maradnak

A Budai Központi Kerületi Bíróság három hónappal – 2019. december 9-ig – meghosszabbította annak a két holland állampolgárnak a letartóztatását, akiket jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettével gyanúsítanak – írja a Fővárosi Törvényszék.

Pénteki közleményük szerint a letartóztatásuk óta a bizonyítékok jelentősen bővültek, így a bűncselekmény megalapozott gyanúja tovább erősödött. Az elsőfokú végzés szerint azért indokolt az előzetes letartóztatás meghosszabbítása, mert kizárólag a Sziget Fesztiválra érkeztek Budapestre, Magyarországon lakóhellyel, személyes kapcsolatokkal és kötöttségekkel nem rendelkeznek, és így a felelősségre vonásuk a végzés szerint csak kényszerintézkedéssel biztosítható.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2019/09/13/sziget_dealerek_holland_letartoztatas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Sorra oszlanak fel a Jobbik alapszervezetei Jakab Péter radikális baloldali politikája miatt

Tovább foszlik a Jobbik, miután a párt három Heves megyei csoportja feloszlatta magát pénteken.   Az …