2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft

A kormány e-mailben kéri a harmadik oltás felvételét a lakosságtól

A kormány e-mailben javasolja a harmadik oltás felvételét mindazoknak, akik már korábban éltek az oltás lehetőségével. Az üzenetben felhívják mindenki figyelmét, hogy a védőoltás után kialakuló védettség néhány hónap elteltével gyengülhet − áll a Kormányzati Tájékoztató Központ közleményében.

Ez minden vakcinára igaz. Ezért a régebben oltottak számára is kiemelten fontos az ismétlő oltás

− közölték, hozzátéve, hogy az eddig beoltott 5,95 millió emberből 1,191 millióan már fel is vették a harmadik oltást, és ők jelentős védettséget élveznek a súlyos megbetegedéssel szemben.

Hirdetés

A harmadik oltást bárki felveheti, aki elmúlt 18 éves és már több mint négy hónapja vette fel korábbi oltását. Ennek beadását a háziorvostól lehet kérni, emellett az interneten is lehet időpontot foglalni valamely kórházi oltópontra az EESZT oldalán.

Mint arról korábban az Index is beszámolt, a beoltottak kevesebb mint egy százaléka betegszik meg a koronavírus miatt, náluk a betegség lefolyása az oltottaknál általában jóval enyhébb, mint az oltatlanoknál.

Magyarországon folyamatosan emelkedik a fertőzöttek száma,

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/10/29/harmadik-oltas-felhivas-e-mail-vedettseg-koronavirus/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Negyven hektár tarló égett le Berettyóújfalunál

Bányay Judit elmondta: előbb húsz hektáron égett az altalaj, de a szeles időben gyorsan terjedt …