2022. július 7., csütörtökMa Appolónia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 412,00 Ft | USD: 404,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2022.07.07. Appolónia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 412,00 Ft | USD: 404,00 Ft | CHF: 416,00 Ft

A keszthelyi időközin nem lehet ellenzéki polgármesterjelöltre voksolni

A június 26-ára kiírt időközi önkormányzati választáson nem szavazhatnak az ellenzék polgármesterjelöltjére Keszthely lakói, mivel nem vállalta senki, hogy megmérkőzzön a Fidesz jelöltjével, Manninger Jenővel. 

Az időközi választást a zalai városban azért kellett kiírni, mert Nagy Bálint eddigi polgármester az áprilisi parlamenti választáson egyéni képviselői mandátumot szerzett. A városvezető a jövőben Lázár János minisztériumának államtitkáraként dolgozik tovább.

A helyzet azért is érdekes, mivel 2019-ben a Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület (KÉVE) polgármesterjelöltje, Czuth Zoltán László alig több mint 600 szavazattal kapott csak ki Nagy Bálinttól. A fideszes Manninger Jenő eddig a keszthelyi központú Zala megye 2-es számú választókerületének volt az országgyűlési képviselőjelöltje.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/06/14/a-keszthelyi-idokozin-nincs-ellenzeki-polgarmester-jelolt/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Szijjártó Péter: Magyarország támogatja Bosznia-Hercegovina integrációját

A minisztérium közleménye szerint a tárcavezető Christian Schmidtet, a nemzetközi közösség bosznia-hercegovinai főképviselőjét fogadta Budapesten.   …