2022. július 3., vasárnapMa Kornél napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 397,00 Ft
2022.07.03. Kornél Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 397,00 Ft

A Friderikusz Sándor nevében panaszkodó sajtós állítólag tíz hónapja halott

A meglehetősen bizarr történetet egy korábban megjelent cikk váltotta ki, amelyben egy Csenterics Ágnes néven bemutatkozó hölgy, mint a Friderikusz Produkció sajtósa panaszkodott azzal, hogy mostanáig mintegy 25 millió forintos mínuszt termelt a podcast, mert állítása szerint a legtöbb néző fizetés nélkül tekinti meg az online elérhető tartalmakat.

Elképzelni sem tudjuk, mi járhat azoknak a fejében, akik megtehetnék, de nem fizetnek, viszont rendszeresen megnézik vagy meghallgatják műsorainkat. Ahogy egyetlen kiflit sem lehet büntetlenül ellopni a boltból, és ahogy egy kifli előállítása, ugyanúgy a műsorok előállítása is pénzbe kerül, amit a fogyasztónak – ha minimálisan is – meg kellene téríteni

 – érvelt az állítólagos Csenterics Ágnes arra, miért kellene fizetni az egyébként YouTube-on ingyenesen elérhető tartalmakért. Hozzátette, így nem marad más választásuk, mint reklámokkal megszakítani az interjúkat.

A Media1 – amely megjegyezte, hogy a kérdéses tartalmakat egyébként sokkal olcsóbban is elő lehetne állítani – gyanút fogott a sajtós neve miatt, és utánanézett, létezik-e egyáltalán ez a bizonyos Csenterics Ágnes napjainkban. Facebookon, Instagramon és TikTokon nem találtak ilyen nevű személyt, Linkedinen is csak a tavaly decemberben elhunyt televíziósra leltek rá, a Google keresőben is ugyanerre jutottak. Ezt követően érdeklődtek az RTL Magyarországnál, ott sem jártak eredménnyel. Felhívták Máté Krisztinát, Friderikusz Sándor az RTL Klubon látható Életünk története című műsorának producerét is, aki azt mondta, nem tud arról, hogy a Friderikusz Produkciónak lenne saját sajtósa. Ezt követően kapcsolatba léptek több tucat újságíróval, akik mind azt mondták, hogy nem hallottak még Csenterics Ágnesről, egyben azt feltételezték, hogy valójában csak Friderikusz Sándor írhatta a szöveget a Blikknek, egy sajtós nevében.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/10/28/friderikusz-sandor-podcast-csenterics-agnes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Ejtőernyős ugrással emlékeztek a nemrég tragikusan meghalt világbajnok ejtőernyősre – videó

Ahogy az Origo is beszámolt róla, 2022. április 26-án Gál Szabolcs főtörzsőrmester balesetet szenvedett egy …