2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft

A budapestiek még több korlátozást szeretnének

Hétfőtől ismét kötelező a maszkviselés a közösségi közlekedési eszközökön, az állomásokon, a megállóhelyeken és a pályaudvarokon is.

Ezzel az intézkedéssel a budapestiek többsége egyetért, sőt további szigorításokat is támogatna – derül ki a Medián és a 21 Kutatóközpont által elvégzett, ezer fős reprezentatív felmérésből, amelyet október 20. és 22. között végeztek el.

A válaszadók 82 százaléka támogatja a kötelező maszkhasználatot tömegközlekedési eszközökön, míg a zárt terekben 75 százalék.

Hirdetés

Azzal már kevésbé értenek egyet a fővárosiak, hogy az uszodákat, mozikat és más közintézményeket kizárólag védettségi igazolvánnyal lehessen látogatni, a megkérdezettek 67 százaléka támogatná ezeket a korlátozásokat.

Bár a politikai hovatartozástól függően minimális az eltérés a válaszadók körében, a beoltottak és nem beoltottak között már jelentős a különbség.

A felmérésben résztvevők 86 százaléka jelezte, hogy be van oltva koronavírus ellen, 29 százalék pedig már a harmadik […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/01/a-budapestiek-meg-tobb-korlatozast-szeretnenek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Negyven hektár tarló égett le Berettyóújfalunál

Bányay Judit elmondta: előbb húsz hektáron égett az altalaj, de a szeles időben gyorsan terjedt …