2022. július 1., péntekMa Annamária napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 396,00 Ft | USD: 379,00 Ft | CHF: 397,00 Ft
2022.07.01. Annamária Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 396,00 Ft | USD: 379,00 Ft | CHF: 397,00 Ft

A baloldali polgármester az egész országból telepített hajléktalanokat Józsefvárosba, most rájött, hogy sokan vannak

Lakossági fórumot tartott a józsefvárosi önkormányzat a Népszínház negyedben élőknek, amelynek fő témája a tereket elárasztó hajléktalanok voltak. Az emberek többsége a közbiztonságra és a hajléktalanokra panaszkodott.

Pikó András polgármester szerint a hajléktalanok az ország minden tájáról jönnek a fővárosba, illetve Józsefvárosba, ahol a legtöbb ellátó működik. Igaz, a szervezett betelepülést segítő szervezetek többségét éppen maga a polgármester támogatja, ezáltal saját maga csábítja a kerületbe a hajléktalanokat. Pikó a mostani fórumon elmondta: a megoldást nem látja, de azt már igen, hogy tarthatatlan állapotok uralkodnak. A hirtelen jött beismerés azért különösen érdekes, mert május 11-én a Magdolna-Orczy negyed lakóinak szervezett fórumon a polgármester még azzal büszkélkedett, hogy „egyre kevesebb és kevesebb a hajléktalan ember a köztereken” – emlékeztet a Bors.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220621-piko-andras-tarthatatlan-allapotok-uralkodnak-jozsefvarosban.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Drágul a bliccelés és a napijegyek ára

A BKK jegy- és bérletárai közel 10 éve nem emelkedtek, miközben a közösségi közlekedés költségei …