2020. március 31., keddMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 322,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.03.31. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 322,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / 43 magyart hozott haza külügy Izraelből

43 magyart hozott haza külügy Izraelből

Negyvenhárom magyar állampolgárt hoztak haza csütörtökön Izraelből a koronavírus-járvány miatt, jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Szijjártó azt is elárulta, hogy a Budapesten landoló gépen további 31 osztrák, német, cseh és szlovák állampolgár is volt, „hiszen segítünk egymásnak”, utalva a nemzetközi összefogásra.

A miniszter tájékoztatása szerint csütörtökön (a külügy információi szerint) 522 magyar indult vagy ért is már haza fertőzött területről, összesen pedig már több mint 3700 magyar állampolgár hazajutásában segédkezett a minisztérium. Ez a szám tovább fog nőni, dolgoznak minden magyar hazahozatalán, tette hozzá.

A budapesti repülőtérre Szófiából érkező miniszter azt is elárulta, hogy a bulgáriai diplomáciai úton megállapodott a külföldi partnerrel, hogy a bolgárok által Indiába küldött géppel kilenc magyar is visszatérhet Európába Delhiből, majd Szófiából hazatérhetnek Magyarországra.

<iframe title="indavideo video player" allowfullscreen scrolling="no" class="indavideo-player" id="player-d688460fd0"
type="text/html" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/03/26/43_magyart_hozott_haza_kulugy_izraelbol/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Szerdától a szombati menetrend szerint jár a BKV a hétköznapokon

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Budapesten …