2022. július 5., keddMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.05. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft

16 évvel ezelőtt ezen a napon alakult meg a Balatonőszödön őszinteségi rohamot kapó Gyurcsány Ferenc kormánya

A trükkök százaival hatalmon maradó, a választókat megtévesztő balliberális kampánynak ellenben számtalan hazugsága volt. Ezek közül az egyik máig aktuális: “nem lesz gázáremelés”, de felidézhető a kormányfő gőgős magatartását jól illusztráló “nem kell félni, nem fog fájni” kijelentés is. Mi történt ezzel szemben? Nem meglepően, de az ígéreteknek a szöges ellentéte: 2006-2010 között az ország történeték legrosszabb négyéves kormányzati ciklusa következett. Egekben lévő munkanélküliség, államadósság rekord magasságokban, rendőrterror, félrekezelt gazdasági válság az országban. Ami a gázáremelést illeti: Gyurcsány több alkalommal támadta a 2013-ban bevezetett rezsicsökkentés intézményét, sőt, egy alkalommal “hülyeségnek” is nevezte azt, hogy a magyar emberek az egyre emelkedő világpiaci tarifák helyett megfizethető áron fizethessék a rezsit. A Gyurcsány-Bajnai-kormányok alatt 15 alkalommal emelték a rezsi árát, így nem csoda, ha kritikusak a rezsicsökkentéssel szemben.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220609-16-evvel-ezelott-ezen-a-napon-alakult-meg-gyurcsany-ferenc-kormanya.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szentkirályi Alexandra: A béke az egyetlen megoldás – videó

Adrianna és Timur az orosz-ukrán háború elől menekülve anyukáikkal érkeztek Magyarországra. Nehéz – egy olyan …