2019. december 13., péntekMa Luca napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
2019.12.13. Luca Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Újabb kormányközeli szponzorok álltak be Mészáros Lőrinc horvát focicsapata mögé

Hirdetés

Újabb kormányközeli szponzorok álltak be Mészáros Lőrinc horvát focicsapata mögé

Új cég bukkant fel az eszéki NK Osijek szponzorai között: az Mfor szúrta ki, hogy Mészáros Lőrinc horvát fociklubját már a felcsúti székhellyel rendelkező Pharos 95 Kft. is támogatja. Az eredetileg dunavarsányi cég leginkább stadionépítésben jeleskedik, így az Mfor szerint nem lehet véletlen, hogy feltűnt a szponzorok között: nem kizárt, hogy az új stadion építésében vállalt szerepüknek is köszönhető, hogy az NK Osijek támogatóivá váltak.

A sajtóban kormányközelinek tartott Pharos számos stadion kivitelezésében vett rész, többek között a felcsúti Pancho Aréna gyepszőnyegét is ők rakták le. A cég tulajdonosa Végh Gábor, aki nem mellesleg a szlovén Lendva focicsapatában is vezető szerepet tölt be. Másik új támogató a Swietelsky horvát leánycége.

A horvát csapat új stadionját és edzőközpontját augusztusban kezdték építeni tízmilliárd forintból, az épületben szauna és jakuzzi is lesz.

A volt felcsúti polgármester még 2016 februárjában vásárolta be magát az eszéki fociklubba, ezután több új szponzor is a csapat mögé állt. Többségében olyan cégek kezdték támogatni a csapatot, amelyek neve jól ismert Magyarországon, sokan ugyanis sorra nyerik a közbeszerzéseket. A szponzorok között van például a Belfry, a Duna Aszfalt, a Mészáros és Mészáros Kft., valamint a Dobro is.

Hirdetés

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20181031_Ujabb_kormanykozeli_szponzorok_alltak_be_Meszaros_Lorinc_horvat_focicsapata_moge#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Leáldozóban a nordmann fenyők csillaga, új trend van kialakulóban

Leáldozóban a nordmann fenyők csillaga, új trend van kialakulóban

Már megkezdődött a karácsonyfáknak szánt fenyők kitermelése a magyarországi erdőkben, az árak várhatóan nem változnak …