2020. május 27., szerdaMa Hella napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2020.05.27. Hella Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Pár hónapon belül gondok lehetnek a Netflixnél

Pár hónapon belül gondok lehetnek a Netflixnél

Egyelőre nincs gond a Netflix kínálatával, de az év második felében már lehetnek problémák – nyilatkozott a CNN-nek a Netflix programigazgatója. Ted Sarandos elmondta: a karantén bevezetése miatt szinte minden filmforgatás leállt, ami gondot jelenthet a későbbiekben.

A programigazgató mindenesetre azt ígérte, három hónapig nem lesz gond a sorozatokkal, Sarandos ezért a Netflix előrelátó politikáját dicsérte. De egyelőre semmi gond, hiszen az érdeklődés óriási – tette hozzá. Számokat nem említett, de mindenütt a világon az tapasztalható, hogy a karanténba zárt emberek a képernyőn keresztül próbálnak meg kikapcsolódni. “Büszkék vagyunk rá, hogy kellemesebbé tudjuk tenni az embereknek az elzárkózást” – mondta a programigazgató, ki azt is közölte, hogy a Netflix nem feledkezik meg azokról a munkatársairól sem, akik a produkciók leállása miatt veszítették el az állásukat. A Netflix ebből a célból 100 millió dolláros segélyalapot hozott létre – nyilatkozta a CNN hírtelevíziónak.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20200401_Par_honapon_belul_gondok_lehetnek_a_Netflixnel#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Vannak, akik a mostani válságban is növelni tudták vagyonukat

Vannak, akik a mostani válságban is növelni tudták vagyonukat

Jeff Bezosnak 6 milliárd dollárral van többje, mint az év elején. A miértre könnyű a …