2020. február 23., vasárnapMa Alfréd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 337,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
2020.02.23. Alfréd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 337,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Kitették Schobert Norbert cégét az egyik fővárosi bevásárlóközpontból

Kitették Schobert Norbert cégét az egyik fővárosi bevásárlóközpontból

„Tájékoztatni szeretnénk mindenkit, hogy a Schobert Norbert által tett nyilatkozatok miatt megszüntettük a franchise kapcsolatunkat a Norbi Update Lowcarb Zrt.-vel. Továbbiakban megszüntetjük az update termékek forgalmazását üzletünkben” – közölte a Mammut bevásárlóközpont Facebook-oldalán.

Azt írták, teljes mértékben elhatárolódnak Schober Norbert megnyilvánulásától, mivel sem a világszemléletével, sem a kommunikációs stílusával nem értenek egyet. Úgy fogalmaznak,

ezentúl nem tudjuk partnernek tekinteni, roppant kellemetlenül érezzük magunkat a történtek és a partneri kapcsolatunk miatt. Sajnos sokan az üzletek tulajdonosait és az üzletben dolgozókat is az elhangzottakkal azonosítják.

Hozzáteszik azt is, annak ellenére, hogy véleményük szerint a termékekkel nincs probléma, és biztosak benne, hogy sok embernek segítség a fogyásban, nem szeretnék a továbbiakban értékesíteni Norbi termékeit.

A fitneszember korábban azt mondta, a házasságot a nők teszik tönkre, amiért a szülés után nem fogynak le. Videójával sokakat magára haragított, és csak az elhangzottak után napokkal kért bocsánatot.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20200127_Kitettek_Schobert_Norbert_ceget_az_egyik_fovarosi_bevasarlokozpontbol#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Étel helyett segítséget rendelhetnek a bántalmazott nők egy étteremből

Étel helyett segítséget rendelhetnek a bántalmazott nők egy étteremből

A Wolt ételszállító cég applikációjában az étterem oldalán a kínálatban öt darab „abuzált” étel is …