2019. december 9., hétfőMa Natália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
2019.12.09. Natália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Hogyan fogjunk gazdag pasit?

Hirdetés

Hogyan fogjunk gazdag pasit?

 Anna Bey most 32 éves- tudósít a Daily Mail. Londonban indította el tanfolyamát arról, hogy miképp lehet gazdag pasit fogni a huszonegyedik században? Ausztráliában egy reggeli televíziós műsor nézőinek néhány praktikus tanáccsal is szolgált

Lakkozott körmök nélkül nincs esély 

A dollármilliomosok irtóznak az olyan nőktől, akik nem lakkozák a körmüket. Még a rózsaszín vagy a bézs is jobb, mint a semmi. Hiába a szépen rendben tartott köröm, mert a gazdag pasik szerint, ha nincs lakk, akkor a nő olyan, mintha meztelen lenne. Márpedig a nagy kaliberű pasi nagy kaliberű nőt akar, aki egyenrangú partner vagy legalábbis eljátssza ezt a szerepet. Épp ezért fontos a szebbik nem számára, hogy mindig éreztesse a partnerével, pontosan tudja, hogy hol van, és ott miképp kell viselkednie! Itt jön a második jó tanács:

Comme il faut

Hirdetés

Az első randevú alkalmából gyakori, hogy a nők túlöltöznek, de ez hiba a „Jólét iskolája” vezetője szerint Azt mutatja ugyanis, hogy az illető nincs pontosan tisztában a dressing code-dal. A férfiak maguk sem mindig ismerik ezt pontosan, de a gazdag pasik igényesek,elvárják, hogy a partner tisztában legyen a formákkal. De nemcsak azzal, mert társalogni is tudni kell.

Kapcsolja ki a mobilt, aki gazdag pasit akar fogni

Halálra idegesíti a férfiakat az, ha partnerük a telefonon lóg ahelyett, hogy rájuk figyelne. Ezért mindenképp ki kell kapcsolni az okostelefont, amelyet csak végveszélyben szabad elővenni. A telefon ugyanis a munkára emlékezteti a pasikat, akik gyakran épp ez elől menekülve keresnek partnert maguknak.

A stílus maga a nő 

A társalgás stílusa döntő fontosságú a partner szempontjából. A kifinomult nyelvezet alapkövetelmény. Sose káromkodjunk úgy, mint egy kamionsofőr! Az önuralom is alapkövetelmény. Mindig feminin, finom és kulturált az a nő, aki dollármilliomos pasira veti ki a hálóját. (Hamarosan 55 millió dollármilliomos járja az utcákat a világon, vagyis merítési lehetőség bőven van, de a pénzzel nagyon óvatosan kell bánni)

Sohasem szabad pénzt kérni egy gazdag pasitól!

Ez a fő szabály, melyet a kapcsolatteremtés ifjú professzor nője mindenkinek elmond. Aki gazdag, az állandóan védekező pozícióban van, mert attól tart, hogy meg akarják vágni. Ha valaki szóba hozza a pénzt, akkor a gazdag férfi fejében megszólal a vészcsengő: újra csak le akarnak nyúlni! De hát akkor miért vadásznak a nők szép számban gazdag pasira? Ha nincs pénzügyi előny a kapcsolatból, akkor minek a Gazdagság iskolája? Itt jön a csavar: az igazi nő finoman tudja rávezetni partnerét arra, hogy rajta múlik élete párjának a boldogsága. El kell érni azt, hogy a pénzes férfiú magától kiáltson fel: drágám, pompás karriered nem múlhat azon a százezer dolláron, amibe ez a külföldi tanulás kerül! (via Daily Mail)

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20181031_Hogyan_fogjunk_gazdag_pasit#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Leáldozóban a nordmann fenyők csillaga, új trend van kialakulóban

Leáldozóban a nordmann fenyők csillaga, új trend van kialakulóban

Már megkezdődött a karácsonyfáknak szánt fenyők kitermelése a magyarországi erdőkben, az árak várhatóan nem változnak …