2020. augusztus 14., péntekMa Marcell napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 346,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2020.08.14. Marcell Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 346,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Deadpool beszállt a mobiliparba

Deadpool beszállt a mobiliparba

A dúsgazdag filmsztárok olykor szívesen fektetnek be nagyreményű startupokba. Ashton Kutcher például több cégben is rendelkezik tulajdonrésszel, de rajta kívül Ryan Reynolds, vagyis Deadpool is szívesen költi ilyesmire a pénzét.

A The Verge tudományos-technológiai szaklap arról ír, hogy a filmsztár most megszerezte egy amerikai virtuális mobilszolgáltató, a Mint Mobile többségi tulajdonát. Reynolds a hírt a Twitteren is megosztotta, ahol örömmel újságolta, hogy havi 15 dolláros fizetést kap.

Az üzletember Reynolds korábban az Aviation American Gin kézműves szeszfőzdét vásárolta fel, melynek termékeit gyakran népszerűsíti a közösségi csatornáin. Még videókat is készített, hogy új üzletének lökést adjon. Az egyikben kollégája, Hugh Jackman is feltűnik.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20191126_ryan_reynolds_mint_mobile_mobilszolgaltato#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Korrigálni kellene a kata módosítását budapesti iparkamara szerint

Korrigálni kellene a kata módosítását budapesti iparkamara szerint

Az előnyök mellett komoly veszélyei vannak a kataszigorításnak, nyilatkozta a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a …