2020. április 6., hétfőMa Vilmos, Bíborka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 336,00 Ft | CHF: 344,00 Ft
2020.04.06. Vilmos, Bíborka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 336,00 Ft | CHF: 344,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Armani nézők nélkül mutatja be legújabb ruhakollekcióját

Armani nézők nélkül mutatja be legújabb ruhakollekcióját

Olaszországban egyre több problémát okoz a koronavírus, vasárnaptól például 50 ezer embert zárt el teljesen a külvilágtól a hadsereg.

Az érintett térségekben felfüggesztik a termelési tevékenységet, zárva lesznek a vállalatok, gyárak, hivatalok, oktatási intézmények, üzletek, templomok, de a vasúti és egyéb közlekedést is beszüntették.

Giuseppe Conte olasz miniszterelnök azt mondta, hogy a karanténra óvintézkedésként van szükség, mivel máskülönben nem tudják megfigyelés alatt tartani a fertőzést, és “ellenőrizhetetlenné válik” a helyzet.

Most pedig Giorgio Armani döntött úgy, hogy a vasárnapi divatbemutatóját üres sorok előtt rendezi meg. Természetesen akit érdekel, az nem marad le a show-ról, hiszen az Armani.com-on, illetve a vállalat Instagram- és a Facebook-oldalán is lehet majd élőben követni – írja a Vogue.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20200223_Armani_nezok_nelkul_mutatja_be_legujabb_ruhakollekciojat#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 A kamara azt javasolja, még rövidebb ideig tartsanak nyitva a boltok

A kamara azt javasolja, még rövidebb ideig tartsanak nyitva a boltok

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) ágazati munkacsoportokat állított fel a világjárvány gazdasági hatásainak elemzésére – …