2020. február 23., vasárnapMa Alfréd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 337,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
2020.02.23. Alfréd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 337,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / A Fidesz egykori pártigazgatója vette meg a Hollóházit

A Fidesz egykori pártigazgatója vette meg a Hollóházit

Hétfőn állománygyűlés volt Hollóházán, ahol bemutatkozott a porcelángyár új tulajdonosa, Várhegyi Attila – írja a Szabad Pécs.

Másfél hete derült ki, hogy túladott a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) a Hollóházi Porcelángyár Kft. 100 százalékos üzletrészén. A licitre a Magyar Hang szerint egyetlen ajánlat érkezett kikiáltási áron, 175 millió forintért vették meg a 240 éves múltra visszatekintő céget.

Az állománygyűlésen a lap szerint személyesen is megjelent Várhegyi, és felvázolta az elképzeléseit. A lap szerint már egyfajta kísérletezés is megkezdődött az épületkerámia, azon belül is tetőcserép gyártásra vonatkozóan, amint az új tulajdonos képbe került, bár korábban a Hollóházi fő profiljába ez nem tartozott bele.

Várhegyi a kormánypárt legbelsőbb köreihez tartozik, korábban a Fidesz pártigazgatója, Szolnokon polgármester, majd a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumának államtitkára volt. 2002-ben elítélték hűtlen kezelés miatt, ám akkor sem lett kegyvesztett, azóta kezdve nagyhatalmú háttéremberként fut. Eddig leginkább kommunikációs vonalon mozgott, a cégeivel komoly megbízásokat kapott önkormányzatoktól, illete az MTVA-tól.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20200127_hollohazi_porcelan_varhegyi_attila_vasarlas#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Étel helyett segítséget rendelhetnek a bántalmazott nők egy étteremből

Étel helyett segítséget rendelhetnek a bántalmazott nők egy étteremből

A Wolt ételszállító cég applikációjában az étterem oldalán a kínálatban öt darab „abuzált” étel is …