2020. április 6., hétfőMa Vilmos, Bíborka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 336,00 Ft | CHF: 344,00 Ft
2020.04.06. Vilmos, Bíborka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 336,00 Ft | CHF: 344,00 Ft
Kezdőlap / Tudomány / Lakásokba lopózott hajat lopni a rejtélyes fodrászfantom

Lakásokba lopózott hajat lopni a rejtélyes fodrászfantom

Kerülj képbe hírlevelünkkel, amiben a hét legfontosabb, legérdekesebb cikkeit, videóit ajánlják az indexesek.

A második világháború alatt a Mississippi államban található 5 ezer fős kisváros, Pascagoula lakossága rövid idő alatt megháromszorozódott, köszönhetően a hadihajók gyártásának. A helyi vállalkozásoknak persze jót tett a nagyobb vásárlóerő, de a rendőrségnek sok gondot okozott, hogy hirtelen háromszor annyi embert kell kordában tartani. Arra felkészültek, hogy a növekvő lélekszám több ittas vandált és hangoskodót, esetleg több betörést jelent majd, a fodrászfantomra viszont ők sem számítottak – igaz ez a fajta bűncselekmény olyan, amire valószínűleg senki sincs felkészülve. 

1942. június 5-én, egy pénteki napon kezdődött minden, mikor a helyi kolostorban közös szobán osztozó Mary Evelyn Briggs és Edna Marie Hydel arra ébredt, hogy valaki kilopózik a szobájukból az ablakon keresztül. A két lánynak nem esett bántódása, de mindkettőjük hajából levágtak egy-egy tincset. Briggs felébredt, és személyleírást tudott adni az elkövetőről, aki szerinte alacsony volt és kövérkés. A kislány azt mondta, hogy a betörő valami fényes tárggyal a kezében felé hajolt, játszadozott a hajával, és mikor a lány kinyitotta a szemét, csendre intette. Briggs sikítani kezdett, a férfi erre az ablakon keresztül menekülőre fogta.

Egyre bátrabb lett

A fodrászfantom a következő hétfőn lendült újra akcióba a Peattie család otthonában, ahol szintén az ablakot törte fel, és elég sok hajat lopott a 6 éves Carol Peattie-től, aki fiú ikertestvérével aludt egy szobában a különös támadás alatt. Most viszont nem volt elég figyelmes a betörő, ugyanis lábnyomot hagyott az ablak előtt, így a rendőröknek már volt valami a kezükben, igaz ezzel még nem mentek sokra.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/tudomany/til/2020/02/18/amerika_pascagoula_fodraszfantom_hajvagas_hajlopas_haj_betores_lopas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Japánban képtelenség elveszteni bármit, mert úgyis megtalálják és viszahozzák

Japánban képtelenség elveszteni bármit, mert úgyis megtalálják és viszahozzák

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Japán …