2019. december 11., szerdaMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
2019.12.11. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Videón az első kettéhajtható mobil

Hirdetés

Videón az első kettéhajtható mobil

Egy totális ismeretlen kínai cég rukkolt elő a modellel.

Néhány héten belül a Samsung leleplezheti a kijelző közepe mentén kettéhajtható okostelefonját, ám pusztán az elsőség kedvéért a kínai Rouyu Technology most váratlanul bemutatta a saját FlexPai nevű megoldását. Ez még semmi: a cég azt állítja, hogy Kínában még a mai napon piacra is kerül a készülék, átszámítva olyan nettó 370 ezer forintért.

Rouyu FlexPaiForrás: Weibo

Az állítólagos piacra dobása ellenére a lenti videókon jól látszik, hogy a FlexPai közel sincs késznek titulálható állapotban, inkább csak működőképes prototípusnak tűnik, így a Rouyu komoly szívességet tenne magának, ha mégsem tenné a jelen állapotában elérhetővé a készüléket.

A Rouyu FlexPai további ismert tulajdonságai, hogy a kamerarendszere 16+20 megapixeles szenzorokból áll (az egyik szenzor elé telefotós lencse került), továbbá Water OS szoftvert futtat, ami egy módosított Android.

Hirdetés

Forrás:
http://www.origo.hu/techbazis/20181031-rouyu-flexpai-kettehajthato-okostelefon.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nem külső SSD a Sony cartridge kiegészítője

Egy gyerekjátékhoz készült játékkártyáról van szó. Pár nappal ezelőtt napvilágra került egy szabadalmi kérvény a …