2020. augusztus 14., péntekMa Marcell napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 346,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2020.08.14. Marcell Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 346,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Megérkezett a videojátékok jövője, csak kicsit korábban, mint kellett volna

Megérkezett a videojátékok jövője, csak kicsit korábban, mint kellett volna

Ha azt várja, hogy olyan jól néz ki és fut rajta egy játék, mint egy erős játékos PC-n, vagy akár egy drága konzolon, vagy esetleg egy mindent megváltó appra vár, lehet, hogy csalódni fog. Ennek ellenére tovább játszanék vele, ha nem lennék elkényeztetve.

The Verge;

Messze még, hogy kész legyen.

IGN;

Néha játszhatatlan, máskor varázslatos.

The Washington Post.

Megérkezett a videojátékok jövője, de lehet, hogy kicsit korábban, mint kellett volna. Kedden a Google Stadia első bétatesztelői, mármint a Premier kiadás büszke tulajdonosai kipróbálhatták, milyen is letöltés nélkül, telefonon játszani például a Red Dead Redemption 2-vel, de a reakció nem egyöntetű örömsóhaj. (Magyarországon még nem elérhető a rendszer, de amint az lesz, persze mi is kipróbáljuk.)

A legtöbb kritika szerint amikor működik, akkor nagyon jó. Gyors internettel akár 4K-s felbontáson is lehet játszani, ha az embernek olyan tévéje vagy monitora van, de ehhez 35 Mbps-os internet-sebességre van szükség. A minimumnak 10 Mbps-t ajánl a Google.

Eredetileg 12 játékkal indult volna a szolgáltatás, de az indulás előtt gyorsan feltornázták a számot 22-re. Hogy pontosan melyik játékok kerültek fel a listára, arról <a href="//index.hu/tech/godmode/2019/11/18/feltuningoltak_a_google_stadia_indulasat/" id="hyperlink_a5308681f299e4eee9f2b2c76f080c50" target="_blank" title="Feltuningolták a Google Stadia indulását" data-recommendation="bekezdes_utan" data-recommendation-preview="{"og:title":"Feltuningolták a Google Stadia indulását","og:description":"Hozzádobtak még tíz játékot a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
http://index.hu/tech/godmode/2019/11/20/google_stadia_megjelenes_akadozas_jovo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Nagyágyúk mentenék a Nokiákat

A Google és a Qualcomm is befektettek a HMD Globalba. Egyáltalán nincs rózsás helyzetben a …