2019. szeptember 17., keddMa Zsófia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.09.17. Zsófia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Grand Theft Auto cápákkal, vámpírokkal, majmokkal

Hirdetés

Grand Theft Auto cápákkal, vámpírokkal, majmokkal

A PC Gaming Show egy elég fura állatfajta az E3 előtti hagyományos sajtótájékoztatók és minikonferenciák dzsungelében. A PC Gamer magazin szervezi, nem valamelyik nagy játékkiadó, így általában nincsenek hatalmas bejelentések, sztárok, és gigaköltségvetésű show (hiszen nemigen van, akinek megérné ezt megszponzorálni, és a nagy címeket úgyis lenyúlják a többi bulira) – cserébe vannak izgalmas és újszerű játékok, független fejlesztőcsapatok, kreativitás és fantázia. Idén mintha megpróbáltak volna változtatni ezen a felálláson, és minél több nagy nevet belezsúfolni a programba, amitől annak egyrészt elég lélektelen futószalag-hangulata lett, másrészt két órán át tartott, a közönség pedig nagyjából a 12. percben kezdett el unatkozni.

Viszont ezzel együtt is elég színes egyveleg bontakozott ki a pécés játékosok szeme előtt (bár ez egyre inkább csak jelképes, mert a játékok nagy része úgyis multiplatform). Mutatjuk a tíz legérdekesebb címet:

Evil Genius 2

Az Evil Genius egy közepes sikerű építkezős stratégiai játék volt 2006-ban, és ha nem az a Demis Hassabis lett volna a vezető fejlesztője, aki azóta a Google világverő mesterságes intelligenciáját, az AplhaGo-t írja, már senki nem emlékezne rá. A folytatáshoz Hassabisnak már semmi köze, viszont ugyanúgy egy James Bond-főgonosz főhadiszállását kell benne kiépítenünk mint 13 éve, mindenféle trükkös csapdákkal, hogy a szuperkém-wannabe támadók miszlikbe apruljanak.

Hirdetés

Vampire the Masquerade Bloodlines 2

A Bloodlines 2 szintén egy jó régi (2004-es) játék folytatása, úgy tűnik, most ez a trend, végy egy 15 éves játékot, porold le, újítsd fel, fáradj a kasszához. Nem meglepő módon egy vámpíros akció-szerepjátékot takar a cím, de a Twilight előtti időkből, amikor a vámpír még Brad Pittet és Tom Cruise-t jelentette az Interjú a vámpírralból. A játékban egy frissen született, mondhatni kezdő vámpírt alakítunk, akinek még bele kell szoknia az új világába, és rejtve maradni az emberek előtt. Egyébként azt csinálunk, ami csak jólesik, beleértve a táplálkozást (valami olyasmit ígérnek, hogy az emberek vérével az érzelmeiket, félelmeiket, és vágyaikat is magunkba szívjuk), aztán úgyis bele fogunk bonyolódni a titkos vámpír-társadalom intrikáiba.

Chivalry 2

Mész egy páncélos lovaggal, és kaszabolsz, mint valami megvadult Trónok harca-szereplő. Kb. erről szól a Chivalry 2, ami egy középkori csataszimulátor rengeteg vérrel és csonkolással, lehet benne falvakat felprédálni, gyújtogatni, parasztokat ölni, és minden hasonlót, ami a középkori csatákban szokás volt. 64 játékossal, szimultán. Annyira nem is néz ki jól, és a játékmenet se tűnik különösebben izgalmasnak, viszont a fejlesztők egyetlen félmondattal meggyőzték a közönséget, hogy érdemes kipróbálni: azt mondják, becslésük szerint a játékosaik fele részegen ül le a Chivalry elé mészárolni, és hát senkit nem akarnak ilyesmire biztatni, de tuti vicces lehet, ha ennyire szeretik csinálni.

Shenmue 3

A Shenmue a maga idején, húsz éve a világ legdrágább videojátékos szuperprodukciója volt, és instant legenda lett, valóságos kultusszal körülötte. Csak hát rossz gépre jelent meg: a Sega Dreamcastjára, amin kb. két értelmes játék volt a Shenmue-val együtt (a másik a Soul Calibur, nyilván), így hamar meg is bukott. A folytatás egy szupersikeres Kickstarter-kampányból nőtt ki, az eredeti vezető fejlesztővel, Yu Suzukival, és továbbra is egy farmeres-bőrdzsekis fickó harcművészkedik benne nagy lendülettel, csak valahogy úgy tűnik, mintha a grafikával ott maradtak volna a fejlesztők a Dreamcast színvonalán 2001-ban. Ettől még a rajongók valószínűleg imádni fogják, engem meg meglincselnek az előző megjegyzésemért.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/tech/godmode/2019/06/11/grand_theft_auto_capakkal_vampirokkal_majmokkal/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Visszaesett a szobáját 14 év után kitakarított gamer

A World of Warcraft Classic megjelenésére fogja a problémát. A konzolos és PC-s játékokkal rutinszerűen …