2020. június 5., péntekMa Fatime napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 317,00 Ft
2020.06.05. Fatime Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 317,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Bemutatták a Nintendo Switch Lite kompakt konzolt

Bemutatták a Nintendo Switch Lite kompakt konzolt

Szerdán egy netes videóban a Nintendo japán konzolgyártó óriás bemutatta legújabb termékét, a Nintendo Switch Lite-ot. A könnyű, kompakt kézi játékgép szeptember 20-án jelenik meg, három különböző – sárga, szürke és türkiz – színben.

A Lite nagytestvére, a Nintendo Switch 2017 márciusában jelent meg. A Switch három különböző játékmódot kínál: a TV-módban való játékot a konzol Nintendo Switch dokkolóba való helyezésével, a kooperatív vagy kompetitív szórakozást asztali módban a Joy-Con kontrollerek megosztásával, illetve a kézikonzol módot.

A Switch Lite kisebb, mint az eredeti Nintendo Switch. Nincs kitámasztója, nem támogatja a TV-módot sem, ezért nem tartozik hozzá dokkoló vagy HDMI kábel. Az új készüléken viszont minden olyan Switch játékot futtatni lehet, ami támogatja a kézikonzol […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/tech/godmode/2019/07/11/bemutattak_a_nintendo_switch_lite_kompakt_konzolt/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Küszöbön az új Radeonok bemutatása

A konzolos helyett PC-s piacon debütál az RDNA2 architektúra. Szórakoztató adok-kapok van kilátásban idén a …