2020. január 28., keddMa Károly, napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 337,00 Ft | USD: 306,00 Ft | CHF: 316,00 Ft
2020.01.28. Károly, Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 337,00 Ft | USD: 306,00 Ft | CHF: 316,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Természetfeletti számokkal értelmezte újra, hogy mi a csúcs

Hirdetés

Természetfeletti számokkal értelmezte újra, hogy mi a csúcs

Magyar idő szerint kedd hajnalban az LSU Egyetem amerikaifutball-csapata története során negyedszer bajno lett. Ami különleges, hogy a louisianai csapat mind a négyszer a Baton Rouge-i campushoz közeli New Orleansban lett az egyetemi bajnokság legjobbja, az állam központján kívül máshol még nem sikerült nyerniük.

Mivel lényegében hazai pályán játszottak a dél-karolinai Clemson ellen, nem volt meglepetés, hogy a közönség túlnyomó többsége a stadionon belül és kívül is az LSU-nak szurkolt. A szinte már mániákus hangulatot egész szezonban erősítette a csapat, illetve az irányító, a december közepém a szezon legjobbjának járó Heisman-díjat is bezsebelő Joe Burrow kiemelkedő játéka: a döntőt végül 42-25-re megnyerő LSU a szezon során több, már eddig is lenyűgöző rekordot újreértelmezett.

A New Orleans-i döntőben az első negyed végén 7-7-tel álltak a csapatok, majd a Clemson meglépett 17-7-re, innen viszont beindult az LSU-henger, ami ellen tehetetlen volt a tavalyi bajnok. A szünetben már 28-17-re vezetett az LSU, és a harmadik negyed elején ugyan még felzárkózott a Clemson 28-25-re, a lendületük hamar kifulladt, az LSU pedig könyörületet nem ismerve, két újabb touchdownt szerezve 42-25-re nyert.

Hirdetés

Az LSU szempontjából tulajdonképpen minden a megszokott rendben történt a döntőben is, félelmetes hatékonysággal gyűjtötték a yardokat támadásban, ami ellen egy idő után elfogyott a másik csapat ellenszere. Az LSU 602 támadóyarddal zárt a döntőben, hat touchdownt szereztek, amiből mindhez […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/amerikaifutball/2020/01/14/lsu_clemson_joe_burrow_egyetemi_bajnoki_donto/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Babos párosban már elődöntős az AusOpenen

Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic sorozatban harmadszor jutott be az elődöntőbe női párosban …