2020. január 28., keddMa Károly, napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 337,00 Ft | USD: 306,00 Ft | CHF: 316,00 Ft
2020.01.28. Károly, Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 337,00 Ft | USD: 306,00 Ft | CHF: 316,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Pálinger: a sértettség beszél Rasmussenből

Hirdetés

Pálinger: a sértettség beszél Rasmussenből

A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) alelnöke, Pálinger Katalin szerint csak a sértettség beszélt a nemrég menesztett női szövetségi kapitányból, Kim Rasmussenből, amikor azt mondta, hogy a decemberi világbajnokság után a szövetségtől senki sem kereste őt, és Siti Beáta másodezdőt a decemberi, gyengén sikerült világbajnokság után, írja a Nemzeti Sport.

„Nem igaz, hogy nem kereste senki őt a világbajnokság után, én egyből két és fél órás személyes megbeszélést folytattam, ahol a vb minden apró részletét kiveséztük, majd az elnökségi ülésen is meghallgattuk a beszámolóját és komoly kérdésekkel állítottuk szembe” – mondta Pálinger az M4 Sportnak adott interjújában, cáfolva a dán edző állításait.

Pálinger Katalin a Magyar Kézilabda Szövetség alelnöke és Siti Beáta másodedző

Pálinger Katalin a Magyar Kézilabda Szövetség alelnöke és Siti Beáta másodedző

Hirdetés

Fotó: Kovács Tamás

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kezilabda/2020/01/14/palinger_katalin_kim_rasmussenbol_a_sertettseg_beszel_magyar_noi_kezilabda-valogatott/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Babos párosban már elődöntős az AusOpenen

Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic sorozatban harmadszor jutott be az elődöntőbe női párosban …