2019. december 14., szombatMa Szilárda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
2019.12.14. Szilárda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar labdarúgás / Nikolics helyett Carrillo; szombattól női kézilabda-vb

Hirdetés

Nikolics helyett Carrillo; szombattól női kézilabda-vb

 

Székesfehérváron kitelt Marko Nikolics ideje. Pietsch Tibor végigvette, mi vezetett a regnálása során bajnoki aranyéremig és Európa-liga-csoportkörig is jutó szerb mester bukásához, továbbá a klubbal korábban ugyancsak bajnoki címet szerző utódot, Joan Carrillót is olvasóközelbe hozza.

Elkezdett gólokat lőni a Fradi. Az idény eddig eltelt részében támadásban nem sziporkáztak a zöld-fehérek, a legutóbbi két bajnokijukon viszont kilencszer is betaláltak. Nagy Zsolt két támadóval, Franck Bolival és Isaellel vizsgálta meg, mi vezetett a hirtelen javuláshoz..

Mi lesz veled, Davis-kupa? A hétvégén új lebonyolítással debütáló csapatverseny kapcsán több a negatív vélemény, mint a pozitív, ráadásul a januári ATP-kupával is harmonizálni kellene a férfitenisz legrangosabb csapattrófeájáért zajló sorozatot. Győri Ferenc elemzése.

Hirdetés

És ha kedd, akkor ezúttal női kézilabda-vb-melléklet 4 oldalon – Kovacsics Anikó-interjúval, szakértőkkel, az olimpiai kvalifikáció rejtelmeivel és magyar világbajnoki történelemmel.

 

Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nikolics-helyett-carrillo-szombattol-noi-kezilabda-vb-2734523

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Görög Szörny 50 pontot szórt, Embiid pont nélkül zárt

Giannis Antetokounmpo 50 pontjának is köszönhetően sorozatban nyolcadik mérkőzését nyerte a Milwaukee Bucks az észak-amerikai …