2019. december 8., vasárnapMa Mária napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
2019.12.08. Mária Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar labdarúgás / MK: a sárvári edző fradistaként vezette csapatát a zöld-fehérek ellen

Hirdetés

MK: a sárvári edző fradistaként vezette csapatát a zöld-fehérek ellen

 

Bojan Lazics nem kertelt: azzal kezdte, hogy hatalmas öröm volt számára ez a meccs, hiszen nemcsak játszott a Ferencvárosban, de jelenleg is fradistának tartja magát – többek közt az öregfiúkcsapatban is szerepel.

„Megpróbáltunk helytállni a mérkőzésen, s úgy érzem, sikerült is. Óriási a különbség a két együttes között, de megdicsértem a játékosaimat, mert egy ilyen erős gárda ellen nagyon nehéz így helytállni.”

Hirdetés

És vajon tervez-e helytállni egyszer majd a Ferencváros edzőjeként is?

„Természetesen. Lépésről lépésre kell haladni, még csupán most kezdtem el dolgozni edzőként. Focistaként is ez volt az álmom, dolgozni kellett érte sokat, de sikerült. Bízom benne, hogy edzőként is így lesz, mert az a célom, hogy egy nap NB I-es tréner leszek. Azonban sokat kell még tanulnom.”

A sárváriak csatára, Skriba Máté szerint együttese mindent megtett a mérkőzésen, ám azért látszott a kétosztálynyi különbség.

„Én úgy éreztem, hogy a Fradi ezen a pályán nem tudott annyira magabiztosan futballozni, mintha jobb talajon lett volna a meccs. Minden elismerésem a fiúké!”

Skriba végigjárta a korosztályos válogatottakat, játszott az NB I-ben is; kíváncsiak voltunk, mennyire elégedett azzal, hogy 26 évesen a harmadosztályban szerepel?

„Abszolút nem vagyok elégedett, próbálok mindennap tenni azért, hogy visszakerüljek. Jelen pillanatban itt tartok, de mindent megteszek annak érdekében, hogy ez változzon.”

Csernik Kornél ezúttal a védelemben kapott szerepet a Ferencvárosban, Lovrencsics Gergőt pótolta.

„Megvolt a korai gól, ami megnyugtatta a csapatot. Ugyan védőt játszottam, ám próbáltam azt a mozgást végezni, amit a mester kért, ami szerintem sikerült is. Előre ugyan a bal oldalunk volt aktívabb, de szerintem megoldottam azzal a feladatot, hogy nem kaptunk gólt. Én legszívesebben középső középpályást vagy balszélsőt játszom, néha azonban edzésen is előfordult, hogy bal védőt kell játszanom, így aztán most is tudta pihentetni a mester Lovrencsics Gergőt.”

MAGYAR KUPA
7. FORDULÓ (FŐTÁBLA, 2. FORDULÓ)
Sárvár (NB III)–Ferencváros 0–4
(Finnbogason 11., 83., 88., Böde 50.)

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJÁT IDE KATTINTVA OLVASHATJA EL!

 

 

HIRDETÉS

Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mk-a-sarvari-edzo-fradistakent-vezette-csapatat-a-zold-feherek-ellen-2666561

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Görög Szörny 50 pontot szórt, Embiid pont nélkül zárt

Giannis Antetokounmpo 50 pontjának is köszönhetően sorozatban nyolcadik mérkőzését nyerte a Milwaukee Bucks az észak-amerikai …