2020. április 6., hétfőMa Vilmos, Bíborka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 336,00 Ft | CHF: 344,00 Ft
2020.04.06. Vilmos, Bíborka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 336,00 Ft | CHF: 344,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Kilencen haltak meg a helikopteren, amelyen Kobe Bryant utazott

Kilencen haltak meg a helikopteren, amelyen Kobe Bryant utazott

Nagyjából négy órával Kobe Bryant halálos helikopter-balesete után tartottak sajtótájékoztatót a hatóságok a tragédiáról. Alex Villanueva megyei sheriff azt jelentette be: a kaliforniai Calabasasnál balesetet szenvedett helikopteren az első hírekkel ellentétben nem öt, hanem kilenc ember volt, egyikük sem élte túl a balesetet.

Hogy kik az áldozatok, azt csak a boncolási jegyzőkönyvek lezárása után hozzák majd nyilvánosságra. Egyelőre annyit erősítettek meg a személyazonosságokról, hogy az elhunytak között van Kobe Bryant. Azt sajtóhírek alapján tudni lehet, hogy az ötszörös NBA-győztes és kétszeres olimpiai bajnok kosaraslegenda lánya, a 13 éves Gianna Maria Bryant is az áldozatok között volt. Úgy tudni, de ez még nem hivatalos tény, hogy egy egyetemi csapat baseballedzője, valamint egy másik fiatal kosaras és az egyik szülője is a gépen volt.

A megyei tűzoltóparancsnok arról beszélt: helyi idő szerint délelőtt 9:47-kor kaptak vészhívást. Nehezítette a dolgukat, hogy a tragédia helyszínén bozóttűz tört ki, amikor lángra kapott a helikopter, és a meredeksége miatt is nehéz volt megközelíteni a helyszínt. Amíg oltották a tüzet, egy mentőhelikopterről több orvost is leengedtek, de senkit nem tudtak megmenteni, biztosra vehető, hogy a pilóta és a nyolc utas is meghalt, mire a mentők a helyszínre értek.

A balesetet a helyi rendőrség mellett az amerikai szövetségi légügyi hatóság, az FAA is vizsgálja.

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20200127_kobe_bryant_halal_rendorseg#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Az UEFA felfüggesztette az összes BL- és EL-meccset

Az UEFA felfüggesztette az összes BL- és EL-meccset

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) „további intézkedésig” felfüggesztette az összes Bajnokok Ligája- és Európa Liga-mérkőzést …