2020. június 2., keddMa Anita, Kármen napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2020.06.02. Anita, Kármen Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Karanténban maradt a színvonal a Magyar Kupában

Karanténban maradt a színvonal a Magyar Kupában

A Magyar Kupában az elődöntők első meccseit rendezték szombaton, az MTK a Honvédot, a Mezőkövesd a MOL Fehérvár FC-t fogadta. Akárcsak az NB I.-ben, a kupában is zárt kapuk mögött, nézők nélkül rendezték a meccseket. A helyszínen lévő tudósítónk szerint az MTK szurkolói egy “Győzzetek értünk, veletek vagyunk!” feliratú molinóval biztatták csapatukat, ha már nem lehettek kint a meccsen. 

Az MTK-szurkolók molinója a Honvéd elleni kupameccsen.

Az MTK-szurkolók molinója a Honvéd elleni kupameccsen.

Fotó: Huszti István / Index

Lehet, a biztatás miatt is játszott jobban az MTK az első félidőben, az NB II. első helyezettje sokszor tetszetősen passzolgatott, míg Pisont István csapata csak szenvedett. A második félidőre feljött a Honvéd, akár a vezetést is megszerezhették volna. A 64. percben Davide Lanzafame rúghatott szabadrúgást a tizenhatos közelében, az olasz támadó lövése azonban egy kicsivel elkerülte az MTK kapuját.

A meccs utolsó negyedórája megint az MTK fölényét hozta. A 75. percben Bíró Bence lőhetett éles szögből, a Honvéd kapusa védeni tudott. A 80. percben Fülöp Noel került helyzetbe, de ezúttal is helyén volt Tomas Tujvel.

A 85. percben a honvédos George megnyerhette volna a meccset a Honvédnak, azonban a ziccerben kilépő csatár a kapusba bombázta a labdát. Ez volt a meccs és a Honvéd legnagyobb helyzete. A hosszabbításban még lőtt egy kapufát az MTK, de gól már nem született, maradt a 0-0, egyik csapat sem került előnybe a visszavágó előtt. 

A másik elődöntőn a Fehérvár kezdett jobban, már a 12. […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2020/05/23/magyar_kupa_mezokovesd_mol_fehervar_fc_elodonto/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Egerszegire egy másik magyar, Szabó Tünde volt veszélyes

Egerszegire egy másik magyar, Szabó Tünde volt veszélyes

Az 1992-es olimpián a 100 méteres hátúszásban kettős magyar győzelmet láthattunk: Egerszegi Krisztina és Szabó …