2020. augusztus 6., csütörtökMa Berta napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 346,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2020.08.06. Berta Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 346,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Hülkenberg lép a koronavírusos Pérez helyére a Forma–1-ben

Hülkenberg lép a koronavírusos Pérez helyére a Forma–1-ben

A Renault volt versenyzője kapott lehetőséget ismét a Forma–1-ben, igaz, egyelőre csak egy versenyhétvégére. A Formula–1 hivatalos csatornáin erősítette meg a hírt, miszerint Nico Hülkenberg fogja helyettesíteni Sergio Pérezt Silverstone-ban, az istálló mexikói pilótája ugyanis az F1 kötelező koronavírustesztjén produkált először bizonytalan, majd pozitív eredményt, ezzel pedig biztossá vált, hogy nem szerepelhet az augusztus másodikán esedékes Silverstone-i versenyen.

Sergio Pérez a saját elmondása szerint jól van, karanténban várja ki gyógyulását. Az azonban még bizonytalan, hogy hány versenyt kell kihagynia, ahogy az is, hogy Hülkenberg helyettesíti-e a jövőben is.

Hülkenberg eddig 177 versenyen indult a Forma–1-ben, összesen 511 pontot szerezve. Dobogós helyet viszont egyszer sem szerzett, ezzel negatív rekordot állítva fel, ugyanis korábban soha nem volt olyan pilóta, aki ennyi versenyt futva nem állhatott volna fel pezsgőzni. A németre éveken keresztül első számú versenyzőjeként számított a Renault gyári csapata, azonban 2020-ra nem ő, hanem Esteban Ocon kapott szerződést Daniel Ricciardo csapattársaként.

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20200731_Hulkenberg_lep_a_koronavirusos_Perez_helyere_a_Forma_1ben#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Ingyen igazol Alexis Sánchez az Interbe

Ingyen igazol Alexis Sánchez az Interbe

Alexis Sánchez 2023-ig írt alá az Internazionale futballcsapatához. A chilei támadó korábban megfordult a Barcelonában, …