2019. december 8., vasárnapMa Mária napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
2019.12.08. Mária Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Gulyás szerint eldőlt, hogy megrendezhető az atlétikai vb

Hirdetés

Gulyás szerint eldőlt, hogy megrendezhető az atlétikai vb

Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter azt közölte az MTI-vel, a kormány úgy tekinti, hogy a csepeli és a ferencvárosi kerületi önkormányzat döntésével eldőlt: a 2023-as atlétikai világbajnokság Budapesten megrendezhető. De hozzátette, hogy természetesen várják a Fővárosi Közgyűlés állásfoglalását is, és áttekintik, milyen javaslatokkal él a fővárosi testület. 

Gulyás a korábbi csepeli és a hétfői ferencvárosi képviselő-testület döntésére reagálva azt mondta:  a kormány üdvözli, hogy Csepel után Ferencváros képviselő-testülete is támogatja az atlétikai világbajnokság 2023-as budapesti megrendezését, és a két önkormányzat egyirányú állásfoglalása biztosítja a szükséges támogatást, amely az atlétika világbajnokság megrendezéséhez feltétlenül szükséges. 

A kormány javaslatoknak tekinti azokat a feltételek, amelyeket a ferencvárosi képviselő-testület megfogalmazott, szerinte Gulyást ezek olyanok, amelyek beépíthetőek az atlétikai központ fejlesztésébe, továbbá abba a zöldpark fejlesztésbe, amely ezen a területen a korábbi tervek szerint megvalósulna. 

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/atletika/2019/11/26/gulyas_szerint_eldolt_hogy_megrendezheto_az_atletikai_vb/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Görög Szörny 50 pontot szórt, Embiid pont nélkül zárt

Giannis Antetokounmpo 50 pontjának is köszönhetően sorozatban nyolcadik mérkőzését nyerte a Milwaukee Bucks az észak-amerikai …