2020. június 2., keddMa Anita, Kármen napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2020.06.02. Anita, Kármen Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Federernek nincs kedve edzeni

Federernek nincs kedve edzeni

A 38 éves, húszszoros Grand Slam-tornagyőztes játékos úgy véli, most fontosabb, hogy kipihenje, utolérje magát. “Őszintén szólva, nem látom értelmét az edzésnek, ugyanis még nagyon sok idő eltelik, amíg újra versenyezhetünk” – fogalmazott Federer abban a nyilvános, online csevegésben, amelyben a hozzá hasonlóan volt világelső, háromszoros Roland Garros-bajnok Gustavo Kuerten volt a beszélgetőpartnere.

“Fizikailag jól érzem magam” – jelentette ki a svájci teniszező, aki elárulta, hogy 2016-os térdműtéte óta nem volt otthon öt hétnél hosszabb ideig. “Fontos, hogy most töltődjek. Ha majd tudjuk, hogy hamarosan újra játszhatunk, ha lesz cél, akkor ismét szuper motivált leszek” – fogalmazott. Beszélt arról is, hogy az esetleges nézők nélküli tornákkal nem nagyon tud mit kezdeni, nem tudja elképzelni a játékot az üres stadionokban.”Remélem, ez soha nem is fog megtörténni” – jelentette ki.

Szerinte a visszatéréssel várni kell a megfelelő pillanatig, addig, amíg legalább a harmada vagy a fele megtelhet a lelátóknak. A koronavírus-járvány miatt legalább július végéig nem rendez tornákat a férfi versenyeket szervező ATP. Federer két idei nagy célja közül a wimbledoni bajnokságot törölték, a tokiói olimpiát pedig egy évvel elhalasztották.

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20200523_Federernek_nincs_kedve_edzeni#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Egerszegire egy másik magyar, Szabó Tünde volt veszélyes

Egerszegire egy másik magyar, Szabó Tünde volt veszélyes

Az 1992-es olimpián a 100 méteres hátúszásban kettős magyar győzelmet láthattunk: Egerszegi Krisztina és Szabó …