2019. június 18., keddMa Levente napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
2019.06.18. Levente Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Contador: Minden adott, hogy biciklis nemzetté váljon Magyarország

Hirdetés

Contador: Minden adott, hogy biciklis nemzetté váljon Magyarország

Alberto Contador és Ivan Basso szinte már hazajár Magyarországra, a két Grand Tour-győztes kerékpáros az idei Tour de Hongrie-ra is eljött. Csapatukban már magyar bringás is teker. Basso néhány hete éppen Budapesten jelentette be, hogy a Kometa Cycling leigazolta Dina Mártont.

„Egyre sűrűbben vagyok itt, és nemcsak a Kometa csapata miatt, hanem már a Magyar Kerékpáros Szövetséggel is együttműködünk, a sportág fejlesztését is szeretnénk elősegíteni” – mondta Basso a Tour de Hongrie első szakaszának rajtja előtt tartott velencei sajtótájékoztatón. 

Alberto Contador a Tour de Hongrie sajtótájékoztatón 2019. június 12-én

Hirdetés

Alberto Contador a Tour de Hongrie sajtótájékoztatón 2019. június 12-én

Fotó: Fehér János / Index

A magyar körverseny főszervezője, Eisenkrammer Károly szerint azért fontos Contador és Basso jelenléte, mert jövőképet adhat a fiatal magyar tehetségeknek is, presztízs lehet bekerülni abba a csapatba bekerülni, ahol a két Grand Tour-győztes a szakmai tanácsadó. Néhány éve nem volt ilyen lehetősége még a magyar kerékpárosoknak.

Contador felidézte, hogy tavaly sikeresen szerepeltek, versenyzőjük, Moschetti szakaszt is nyert, és most is elég magas elvárásaik vannak. Basso megjegyezte, hogy a lehető legerősebb összeállításban érkeztek.

A prológon jól […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/bringa/2019/06/12/tour_de_hongrie_kometa_cycling_alberto_contador_ivan_basso_sajtotajekoztato/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Edzőváltás Kisvárdán

Edzőváltás Kisvárdán

Bakó Botond lesz a Kisvárda élvonalbeli női kézilabdacsapatának vezetőedzője.   A klub honlapjának hétfői közlése …