2020. június 4., csütörtökMa Bulcsú napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
2020.06.04. Bulcsú Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Bombagólokkal és Fradi-győzelemmel tért vissza az NB I.

Bombagólokkal és Fradi-győzelemmel tért vissza az NB I.

Szombaton megtörtént, amire a fél ország várt: a Ferencváros-Debrecennel újraindult az NB I. A magyar futballbajnokság több mint két hónapig szünetelt a koronavírus-járvány miatt; az MLSZ március 16-án jelentette be a bajnokság felfüggesztését, az utolsó tétmeccs a Mol Fehérvár–Diósgyőr volt március 14-én. 

Az NB I. zárt kapus meccsekkel, öt cserelehetőséggel és ivószünetekkel tért vissza a kényszerpihenőről. Az FTC négy edzőmeccsel készült a folytatásra, egy győzelem, két döntetlen és egy vereség volt a címvédő mérlege. Nézők hiányában az előre felvett szurkolói biztatás bejátszásával próbáltak némi hangulatot csiholni a szervezők az üresen kongó 20 ezres Groupama Arénában. A Bundesligában látott megoldáshoz hasonlóan a lelátókon a szurkolók arcképével ellátott kartonfigurák kaptak helyet.

Meglepetésre a vendég Debrecen szerezte meg a vezetést a meccs 13. percében. Egy debreceni labdaszerzést követően Bódi Ádámot nem támadták meg az FTC védői, aki így szabadon lőhetett a tizenhatos sarkáról. Dibusz Dénes szinte mozdulni sem tudott a hosszú felső sarokba vágódó lövésre. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2020/05/23/nb_i._ferencvaros_debrecen_zart_kapus_meccs/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Július végéig döntenek a tengerentúli GP-futamokról

Július végéig döntenek a tengerentúli GP-futamokról

A gyorsaságimotoros-világbajnokság irányítói július végéig döntenek arról, hogy a koronavírus-járvány miatt el sem kezdődött idény …