2019. július 18., csütörtökMa Frigyes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
2019.07.18. Frigyes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Az első durva hegy berobbantotta a Tour de France-t

Hirdetés

Az első durva hegy berobbantotta a Tour de France-t

A Tour de France első hegyi befutájához érkezett a hatodik szakaszon, a rendkívül meredek utolsó emelkedőn elkezdődött az összetett menők igazi csatája, amiből legjobban a címvédő Geraint Thomas jött ki. A szakaszt Giulio Ciccone (Trek-Segafred) nyerte szökésből, néhány másodpercen múlt, de elvette a sárga trikót Julian Alaphilippe-től.

Hirdetés

A Tour de France első igazi vízválasztójához érkezett a 6. szakasszal, szinte az összes esélyes arról beszélt, hogy ezen a napon kiderül, hogy ki lesz az közülük, aki nem nyeri meg idén a sárga trikót. A 160,5 kilométeres etapot telepakolták hegyekkel, nem is egyszerűekkel, és a végére került a nagyon durvának számító, közel 10 kilométeres kaptató a Planche de Belles Filles-re. Addig viszont még öt másik hegycsúcson is át kellett verekedniük magukat a bringásoknak. 

fb0b1

A szökési kísérletekre ezen a napon sem kellett sokat várni, mindjárt megindultak az akciók. Bő 10 kilométer után össze is állt egy 14 fős […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/bringa/2019/07/11/tour_de_france_6._szakasz_elso_hegyi_befuto_planche_des_belles_filles/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nyolcadik bronzérmét szerezte meg Nigéria az Afrika-kupán

Nyolcadik bronzérmét szerezte meg Nigéria az Afrika-kupán

Az adományok révén elindulhatott 7 új podcastünk. Nigéria nyolcadik bronzérmét szerezte meg szerdán az Egyiptomban …