2019. december 11., szerdaMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
2019.12.11. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Világsztárok gyűrűjébe kerül Röhrig Géza

Hirdetés

Világsztárok gyűrűjébe kerül Röhrig Géza

Áprilisban írtuk meg, hogy az Oscar-díjas Saul fia főszereplőjeként feltűnt Röhrig Géza egy világsztár, Matthew Broderick mellett játszik a To Dust című filmben, kedden pedig kiderült az is, hogy nem egyedi esetről van szó. A Deadline szerint Röhrig ugyanis szerepelni fog a Resistance című második világháborús filmben, amiben olyan színészek mellett játszhat, mint Ed Harris (A szikla), Edgar Ramirez (Carlos), Clémence Poésy (Harry Potter és a tűz serlege, vele készítettünk nemrég interjút is), és Jesse Eisenberg (Social Network).

063 508828358

Fotó: Mark Davis / Getty Images Hungary

A film Marcel Marceau francia pantominművészről szól majd, aki a világháború alatt fontos szerepet játszott a francia ellenállásban, és az ő segítségével menekültek meg árvák ezrei. Őt játssza majd Eisenberg, és az ő karakterének unokatestvérét, a szintén ellenálló Georges Loingert fogja alakítani majd Röhrig. Ed Harris lesz az amerikai hadsereg tábornoka, George S. Patton.

Hirdetés

A Resistance-t Jonathan Jakubowicz (Kőkezű) rendezi és írja. Jakubowicz azt nyilatkozta, hogy a két kedvenc világháborús filmje a Saul fia és a Pénzhamisítók, a filmjében pedig az előbbi főszereplője mellett az utóbbiból Karl Markovics osztrák színész is fel fog tűnni.

A Resistance-ot 2019-ben fogják bemutatni.

Ne maradjon le semmiről!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2018/10/31/vilagsztarok_gyurujebe_kerult_rohrig_geza/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gera Marina a Szovjetunió áldozatainak dedikálta Emmy-díját

A független újságírás nemcsak a kormánytól független, de minden más direkt politikai szándéktól is. Támogass …