2019. július 18., csütörtökMa Frigyes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
2019.07.18. Frigyes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Tett egy nagyon szimpatikus gesztust a Pride-nak a Queens Of The Stone Age

Hirdetés

Tett egy nagyon szimpatikus gesztust a Pride-nak a Queens Of The Stone Age

A QOTSA, melynek a nevében a queen szó meleg terminológia, egy szivárványszínű zászlókkal teli fotót posztolt az Instagramra, hozzá a szöveg:

„Emlékezzetek, ez még mindig a Pride hónapja! Tegyek valami csodásat valakiért ma! Valamit, amire büszkék lehettek! Utóirat: Ne feledjétek, hogy a Queens Of The Stone Age nevet azért vettük fel, hogy kigyomláljunk bizonyos embereket. Ha ettől a ténytől azt érzed, hogy kitéptek, mint egy gyomot, akkor az azért van, mert ki lettél gyomlálva. Na, fuss és gyomláld ki magad”

Josh Homme korábban többször is beszélt már arról, hogy elítéli a homofóbiát és a melegek zaklatását, és, hogy két évvel idősebb meleg bátyja, Jason védelmében számtalanszor keveredett összetűzésekbe. Egyébként pedig közönségét szeretné „nyitott gondolkodású egyéniségek csoportjának” látni, ahogy azt ugyancsak egy interjúban mondta el.

 

Forrás:
http://hvg.hu/kultura/20190617_Tett_egy_nagyon_szimpatikus_gesztust_a_Pridenak_a_Queens_Of_The_Stone_Age#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Meghalt Nemcsics Antal festőművész, aki megalkotta Budapest színtérképét

Meghalt Nemcsics Antal festőművész, aki megalkotta Budapest színtérképét

Nemcsics Antal halálhírét az építészfórum.hu tette közzé. Nemcsics a Magyar Képzőművészeti Főiskolán végzett 1950-ben, ahol Szőnyi …