2020. február 23., vasárnapMa Alfréd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 337,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
2020.02.23. Alfréd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 337,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Távozik az Operettszínház ügyvezető igazgatója

Távozik az Operettszínház ügyvezető igazgatója

Az Operettszínház teljes arculatváltását és intézményi működési megújítását levezénylő Kriza Zsigmond ügyvezető igazgató, „feladatai eredményes lezárására és más irányú szakmai feladataira figyelemmel”, közös megegyezéssel távozik a színháztól – jelentette be Kiss-B. Atilla, az intézmény főigazgatója.

Mint írták, a színház egy éve hivatalban lévő vezetősége kiértékelte a Nemzeti Dalszínház című főigazgatói pályázatban meghatározott vállalások teljesülését. A művészeti program eredményei közül kiemelték a Csárdáskirálynő, a János vitéz és a Kálmán Imre Teátrumban bemutatott Párizsi randevú című “dinner show” sikerét. A színház bevezette társulati és törzsgárdaprogramját, amelynek során az intézmény művészei és színpadi dolgozói – több mint 330 közalkalmazott – átlagosan 53 százalékos illetményfejlesztésben részesült – közölték.

Forrás:
http://hvg.hu/kultura/20200215_Tavozik_az_Operettszinhaz_ugyvezeto_igazgatoja#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Duna menti Hollywoodról beszélt a filmügyi kormánybiztos

Duna menti Hollywoodról beszélt a filmügyi kormánybiztos

Néhány hónappal kinevezése után kész tervei vannak a film- és televíziós ipar átalakítására, a tartalomfejlesztés …