2020. január 28., keddMa Károly, napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 337,00 Ft | USD: 306,00 Ft | CHF: 316,00 Ft
2020.01.28. Károly, Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 337,00 Ft | USD: 306,00 Ft | CHF: 316,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Sylvester Stallone festményeiből nyílik kiállítás New Yorkban

Hirdetés

Sylvester Stallone festményeiből nyílik kiállítás New Yorkban

A kétszeres Oscar-jelölt és Golden Globe-díjas színész, Sylvester Stallone festményeiből nyílik kiállítás Manhattan egyik legfontosabb művészeti negyedében, a SoHo-ban található Georges Bergès Gallery-ben idén tavasszal. A Retrospective, 50 Years of Art című összegző tárlat Stallone első New York-i önálló bemutatkozása lesz, számol be a Daily Mail.

 A leginkább a Rocky- és Rambo filmek sztárjaként ismert színész pályája kezdete óta festőművészettel is foglalkozik, a tavasszal nyíló New-York-i tárlat átfogó igénnyel mutatja majd be az évtizedek óta formálódó képzőművészeti munkásságát.

A  kiállítást rendező galéria vezetője, Georges Bergès szerint Stallone korai figurális művei és absztrakt munkái rendkívül értékes alkotások. Az absztrakt művekről szólva Stallone Los Angeles-i műtermében való találkozásuk után Bergès elmondta, hogy a képek

nemcsak a színész személyéhez visznek közelebb, hanem ahhoz az egyetemes tapasztalathoz is, hogy mit jelent embernek lenni.

Hirdetés

A galériavezető szerint a kiállítás nem titkolt célja, hogy megteremtse a festőművész Stallonénak azt a figyelmet, amelyet megérdemel, a tárlat egyszerre lesz hatalmas lépés a művész pályáján és revelatív a művészeti világban.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2020/01/14/sylvester_stallone_festmenyeibol_nyilik_kiallitas_new_yorkban/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Mahir Cityposter jogszerűtlenül mondta fel a HVG szerződését

A Mahir Cityposter jogszerűtlenül mondta fel a HVG szerződését

A független újságírás nemcsak a kormánytól független, de minden más direkt politikai szándéktól is. Támogass …