2019. június 18., keddMa Levente napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
2019.06.18. Levente Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Háromezer magyar művész tiltakozik Semjén Zsolt terve ellen

Hirdetés

Háromezer magyar művész tiltakozik Semjén Zsolt terve ellen

Közel háromezer magyar színész, zenész, táncos és artista petíció aláírásával tiltakozik az ismétlési jogdíjak megszüntetése ellen.

Az előző héten az Index is beszámolt arról, hogy Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes médiaszabályozást átíró törvényjavaslata az ismétlési jogdíjat is érinti, így a június 4-én benyújtott törvénytervezet elfogadása esetén a magyar színészszakma súlyos milliókkal károsodhatna.

A petícióhoz az Előadóművészi Jogvédő Iroda és az Artisjus kezdeményezésére az előadóművészek iránti szolidaritásuk kifejezéséül magyar zeneszerzők és szövegírók is csatlakoztak. Az aláírók arra kéri a törvénytervezet előterjesztőit, vonják vissza a több mint tízezer előadót sújtó javaslatokat.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/2019/06/12/ismetlesi_jogdij_eloadomuveszi_jogvedo_iroda_egyesulet_tiltakozas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Torokrákos a Megadeath frontembere

Dave Mustaine, a Megadeth nevű metálzenekar frontembere a Facebook-oldalán jelentette be rajongóinak, hogy torokrákban szenved …