2019. december 9., hétfőMa Natália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
2019.12.09. Natália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Csúnyán elesett Rhoda Scott, elhalasztják budapesti koncertjét

Hirdetés

Csúnyán elesett Rhoda Scott, elhalasztják budapesti koncertjét

A szervezők azt írták, Scott menedzsmentje a művész összes idénre tervezett koncertjét lemondta, mivel a múlt héten elesett a szállodai szobájában, és állapota sajnos annyira megromlott, hogy a hétfői napon megműtötték.

A műtét sikeres volt, de az orvosai szerint felépülése legalább három hónapot vesz igénybe, ezért a koncertet csak egy későbbi időpontban tudják megrendezni.

A koncert új időpontja 2019. április 14.: az eddig megváltott jegyek érvényesek a későbbi koncertre, vagy a vásárlás helyen a koncert eredeti dátumától számított 30 napon belül visszaválthatók.

A művész a budapesti rajongóinak azt üzente:
Kedves Rajongók,
Sajnálattal tudatom, hogy balesetet szenvedtem. Kórházba kerültem. Megműtöttek, de az orvosok véleménye szerint hosszabb felépülési időre van szükségem. Nagyon sajnálom, hogy születésnapomat nem tudjuk együtt megünnepelni, de erős leszek, igyekszem minél hamarabb felépülni és 2019-ben eljövök Budapestre, hogy egy nagyszerű koncerten ünnepelhessünk együtt.
Szeretettel,
Rhoda Scott

Forrás:
http://hvg.hu/kultura/20181031_Rhoda_Scott_budapesti_koncert_halasztas#rss

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gera Marina a Szovjetunió áldozatainak dedikálta Emmy-díját

A független újságírás nemcsak a kormánytól független, de minden más direkt politikai szándéktól is. Támogass …