2020. május 27., szerdaMa Hella napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2020.05.27. Hella Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Barta Sylvia, a TV2 meteorológusa is koronavírusos

Barta Sylvia, a TV2 meteorológusa is koronavírusos

Bár a közelmúltban nem járt más országban, mégis koronavírus-fertőzött lett Barta Sylvia, a TV2 meteorológusa, tudta meg a Bors.

Barta Sylvia

Barta Sylvia

Fotó: TV2

“Ízületi fájdalmaim és lá­zam volt, eleinte azt hittem, megfázás vagy influenza. Nem voltam külföldön, nem járok nagy társaságba, egészségesen élünk a családommal. Fel sem merült, hogy elkaphatom” – mondta a lapnak Barta Sylvia. Ám miután gyanakodni kezdett, felhívta a háziorvosát, majd tesztnek vetette alá magát, amelynek eredménye pozitív lett.

Az 50 éves műsorvezető vasárnap értesítette betegségéről a munkahelyét, egyelőre nem tudja, mikor láthatják a nézők újra a képernyőn.

“Most már több mint há­rom hete nem jártam embe­rek között, szigorú karanténba vonultam. És ez még így is lesz. Szerencsére minden segítsé­get megkapok a nagyszerű or­vosoktól, biztonságban érzem magam. A legjobban a gyerekeim és a férjem ölelése […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/media/2020/04/02/barta_sylvia_tv2_koronavirus_meteorologus/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Piff, anyukám, Cylánál lappangott a kubista remekmű!

Piff, anyukám, Cylánál lappangott a kubista remekmű!

Idehaza egyetlen múzeumunkban, még a Nemzeti Galériában és a Szépművészeti Múzeumban, sincs ehhez fogható rangos …